Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ή Τίτλοι τέλους.

Είδες ποσα μαθαίνει κανεις από μια βόλτα στο διαδίκτυο ..... και κάνει απεξάρτηση από κατι τύπους σαν τον Σάτυρο ή Πρίαπο ή kavlas ή Κ. Δ.του Χ. .... τον komotini που είναι ο ίδιος ο komothnh που είναι η Σταυρούλα Μάρκου...... ή τον Celt που είναι το τσιράκι του kavlas ..... όσο για τον Gerolyko επειδή τον ξέρω και στην ιδιωτική του ζωή δεν τον πείραξα αλλά είναι πραγματικά πολύ γέρος λύκος για να με δουλέψει.
Την komothnh την πρέσσαρα λίγο παραπάνω για να καταλάβει ότι με τις υπολήψεις και την αξιοπρέπεια νεαρών παιδιών (μπλογκερς) δεν παίζουν και μετά το στενό μαρκάρισμα που της έκανα (μιλάμε για αρκετά στενό αλλά ποτέ αντιαθλητικό) θα σκεφτεί πολύ να ξαναγράψει οτιδήποτε για άλλους μπλόγκερ. Οι διαμαρτυρίες μου προς αυτήν, ήταν όπως οι διαμαρτυρίες των προπονητών στον διαιτητή για μια φάση σε έναν αγώνα που είναι έντονες αλλά σκοπό έχουν να επηρεάσουν την ψυχολογία του διαιτητή για την επόμενη φάση που θα σκεφτεί να σφυρίξει.
Μπήκα στο πάνθραξ πριν 1,5 μηνα με σκοπό να στιγματίσω τα παπαγαλάκια της διοίκησης που τα χρησιμοποιεί για να χαλιναγωγεί τη μάζα και τους οργανωμένους, θεωρώ ότι πέτυχα τον στόχο μου (έβαλα και το λιθαράκι μου για το ότι βγήκαν τα διαρκείας στην Θ2 50 ? φτηνότερα παρά το ότι ο kavlas και ο celt έλεγαν ότι είναι δίκαια η τιμή τους και αυτοί μπορεί να μην πληρώσουν, όπως σίγουρα και η komothnh αφού θα πάει στα δημοσιογραφικά τζάμπα) ..... είδα τις απόψεις του bailos χτες και εξεπλάγην, είδες ανακοίνωση διοίκησης που έβγαλε? του χρωστάω +2 στο karma...... έκαναν δουλεια τελικά οι σπόροι της αμφισβήτησης των πάντων που έσπειρα για να μπορείτε να σκέφτεστε ελευθερα .....δεν πήγε χαμένος ο κόπος μου ..... ελπίζω τα αυγά της της αμφισβήτησης που έκανε η karafatme να εκκολαφθούν και να σας βοηθήσουν και στην καθημερινή σας ζωή. Σαν γνήσια karafatme εκπλήρωσα τους στοχους μου και σιγά σιγά θα αραιώσω από το panthrax και θα πάω αλλού να κάνω τα αυγά μου σαν πεταλούδα, μπορεί να μπαίνω που και που να σας βλέπω να συζητάτε . Θα εξαφανιστώ όπως εμφανίστηκα ίσως στο μόνο που θα επεμβαίνω θα είναι το καρμα του καθενός (ξέρεις πανω δεξια στο ποστάρισμα) .
Τα χαιρετίσματα μου στον crocodile και mpouldozas που ήταν οι μόνοι που ήταν πιο ώριμοι και πιο ελεύθεροι από όλους τους άλλους.
Kαι για να γίνει αντιληπτή η παραπάνω παράγραφος σου λέω ότι η karafatme ή καραφατμέ ή κοφτοσκούλικο ή agrotis ipsilon είναι ένα έντομο που όπως όλα τα έντομα έχουν το κύκλο ΑΥΓΟ-ΚΑΜΠΙΑ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ (η πεταλούδα κάνει τα αυγά της και πετάει για να τα κάνει και αλλού) τώρα σαν ΚΑΜΠΙΑ είναι ένα έντομο που κατατρώει λαίμαργα τα φυτά (κυρίως νεαρά) ...αλλά επειδή δεν μου άρεσε το concept, αλλά μου έρεσε υπερβολικά το όνομα, είπα την ιντερετική karafatme να την μεταλλάξω και να την κάνω να τρώει τα γέρικα.
H φιλοσοφία του ονόματος μου στην μεταλλαγμένη karafatme είναι να κόψω ότι μεγάλα και γέρικα σε δέντρα υπάρχουν στο δάσος και με την σκιά τους δεν αφήνουν να μεγαλώσουν μικρά δεντράκια και τα κρατάνε αδύναμα και ατροφικά .... αν μεγαλώσουν τα μικρά δεντράκια το δάσος θα γίνει πιο πυκνό και πιο παραγωγικό σε οξυγόνο ...... και στην φύση έτσι γίνεται αλλά με πιο αργούς ρυθμούς. (είδες τι μαθαίνει κάνεις από το google μεχρι και δασολόγους βάζω κάτω). Η karafatme μορφώθηκε για να τα κόψει τα μεγάλα και να αφήσει τα μικρα να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν..... όσο για το avatar μου το βρήκα τυχαία τελευταία και μου άρεσε γιατί εκτός της φυσικής παρουσίας του παιδιού με το πράσινο μπλουζάκι έχει και δύο είδωλα του , που μπερδεύουν τον αντίπαλο.
Εδώ θα ήθελα να πω ότι η χρήση του όρου karafatme (πχ καραφατμέ, karafatme G2, και οτιδήποτε παρόμοιο το αφήνω φυσικά ελεύθερο σε χρήση σε οποιονδήποτε συμφωνεί με αυτά που έγραψα παραπάνω...... αλλά και να μην συμφωνεί δεν με πειράζει καθόλου να το χρησιμοποιεί)
Έτσι είναι φίλε η ζωή της karafatme ..... καλή αγωνιστική περίοδο 2008-09 .... θα είμαι μέσα στο γήπεδο οπωσδήποτε , για να μπορώ να το πω και στα παιδιά που αργά ή γρήγορα θα αποκτήσω.



ΥΓ .... θα ήθελα πολύ να χαρίσω και τους κωδικούς πρόσβασης για τον λογαριασμό karafatme στο panthrax.gr αλλά επειδή σέβομαι τους κανόνες του, τους διατηρώ ......
ΥΓ 2 ...... δεν με πειράζει να δημοσιεύσεις οποιοδήποτε κομμάτι από τα παραπάνω ή ολόκληρο το κείμενο το αφήνω στην δική σου κρίση.

Με φιλικούς αγωνιστικούς (ιντερνετικούς) χαιρετισμούς karafatme
THE END

Δεν υπάρχουν σχόλια: