Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

η ώρα είναι 04:10 ξύπνησα νωρίς, μπηκα και είδα το φορουμ του panthrax.gr και ξαναδιάβασα για κανένα μισάωρο διάφορα ποσταρίματα φίλων και εχθρών ...... είχα και εχθρούς τους οποίους εκτιμώ μόνο από το γεγονός ότι διάβασαν τι έγραψα και με αμφισβήτησαν..... οι φίλοι παραμένουν φίλοι.
Επειδή δεν ξεκαθαρίζεται ο λογος που εγκατέλειψα το φόρουμ (επίτηδες το άφησα για να δω τις φημολογίες, μόνο ο crocodile πλησίασε), στλένω αυτή την επιστολή στο ελεύθερο μπλογκ του φίλου μου για να τα ξεκαθαρίσω 100% και να διώξω κάθε συννεφάκι.

Οι όροι του φόρουμ που σεβάστηκα (πλην μίας φοράς που έδωσα το τηλέφωνο του ποδοσφαιριστή Β.Μ. στα ίσια σε κάποιον φίλο, αλλά το έδωσα για να το πάρουν τα Υπέρτατα Όντα με πλάγιο τρόπο ) είδα ότι είναι μόνο για να υπάρχουν. Στην αρχή σαν αδαής και καλοπροαίρετα μη ψιλιασμένος, μπήκα για να δω τι παίζεται γενικώς σ'αυτό το βήμα λόγου που υπάρχει στην πόλη μου. Σε σύντομο όμως διάστημα κατάλαβα αρκετά. Η παραβίαση του όρου αποτελεί ίσως κανόνα για μερικούς (μεταφέρω copy paste)
Σχετικά με το περιεχόμενο, την κοσμιότητα, και το ύφος των δημοσιεύσεων, καθώςκαι την επικοινωνία με τους moderators/administrators:
......
δ) Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, ή την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει λόγος. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα.

Ο γερόλυκος μου το πρότεινε ευθέως να μπώ με άλλο κωδικό.....να είναι σίγουρος οτι αυτό δεν θα το κάνω και για το φορουμ είμαι πάντα η karafatme και γράφω πάντα όπως νομίζω χωρίς να υποκρίνομαι και να παίζω διάφορους ρόλους με διαφορετικούς κωδικούς. Αυτοί που το κάνουν ίσως σε λίγο καιρό θα χρειαστούν ψυχίατρο για την πολυσχιδή τους προσωπικότητα. Όπως βέβαια και ο υπεράνω όλων που μου βγήκε με τον κωδικό antakitaki να μου αποσπάσει την προσοχή την στιγμή που έδινα έναν δίκαιο αγώνα υπερασπιζόμενος δύο νέους μπλογκερ (όποιος διαφωνεί με τον αγώνα , ας το ποστάρει στο επικήδειο τόπικ που μου άνοιξε ο φίλος Panthrakikara).
Και ερχόμαστε στο ψητό .... ποιος κρίνει το 'εκτός αν συντρέχει λόγος' ..... ο διαχειριστής? ο χρήστης? ...... ή η κατάσταση ? μήπως χάναμε κανέναν και τον τρέχαμε στο νοσοκομείο? ..... γιατί μπαίνει ο όρος 'εκτός αν συντρέχει λόγος' για να αναιρεί όλα τα υπόλοιπα που γράφει το άρθρο όποιος επιθυμεί και όποτε επιθυμεί??? Κύριοι το παιχνίδι στο φόρουμ είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο (που έλεγε και το τραγούδι). Ο υπεράνω όλων μπήκε με παραβίαση του πιο πάνω όρου γιατί ήταν σε στενό μαρκάρισμα (αλλά ποτέ αντιαθλητικό) ένας από αυτούς του συστήματος διαχείρισης ειδήσεων, (βλέπε Γραφεία Τύπου, ΜΜΕ, 'ανεξάρτητοι' δημοσιογράφοι (τύπου Μάκη), Υπεύθυνοι τύπου, καπελωμένα blogs, παπαγαλάκια σε φόρουμ στην πιο ευτελή τους μορφή).
Κύριοι κάνατε όμως και ένα μεγάλο λάθος στην σύνταξη των όρων γιατί ξέρω πως σκέπτεστε (και είμαι πιο ψείρας από σας). Το έκτός αν συντρέχει λόγος είναι στην πρώτη πρόταση και υπαρχει τελεία αμέσως μετά. Η δεύτερη πρόταση λέει το γνωστό που ισχύει για ότι κουμπάκι πατηθεί στον κόσμο. Η τρίτη πρόταση 'Η διαγραφή πολλαπλών λογαριασμών γίνεται άμεσα' (στην οποία δεν ιχύει το 'αν συντρέχει λόγος' της πρώτης πρότασης) δεν τηρήθηκε ποτέ γιατί αυτός, ο antakitaki (με name KOSTANTINOS) εμφανίστηκε σαν απο μηχανής θεός στο αρχαίο δράμα που δεν έζησε ούτε θα ζήσει κανένας από τους εμπλεκόμενους και είμαι σίγουρος ότι είναι διπλός λογαριασμός του διαχειριστού ή κάποιου υπέρτατου όντος ανώτερου από αυτόν.
Πάρτε και το βιογραφικό του antakitaki με τα τελευταία ποσταρίσματά του σε αντίστροφη χρονολογική σειρά.
α. 4(τέσσερα) ποσταρίσματα στις 11/7 στον διάλογο με μένα (κουράστηκε πολύ αλλά δεν τα κατάφερε, λες και δεν ξέρω από αντιπερισπασμούς, μου μιλούσε για Θώδη, να πάμε στην προπόνηση και κουραφέξαλα και μου έλεγε ότι αλλο komotini και άλλο komothnh )
β. 1 (ένα) στις 9/7 να μου απονείμει τα εύσημα (που αξίζουν στο google) που βρήκα την είδηση ότι έρχεται ο Vignaroli. και λέει και τι ώρα έρχεται το αεροπλάνο του Ιταλού και ξερνάει το σύστημα που θα παίζουμε λες και είναι ο ΦΕΡΕΡΑ και ακριβώς τι μεταγραφές θα κάνουμε ακόμα (2 κεντρικούς αμυντικούς και ένα αριστερο μπακ).
γ. 2 (δύο) ποστάρισμα στις 4/7 για να δώσει ειδήσεις για το τί παιχτηκε στη σύσκεψη παρωδία της Νομαρχίας
δ. 1 (ένα) ποστάρισμα στις 30/1/2008 για ένα γενικό κάλεσμα για τον Αγώνα Πανθρακικός -Αιγάλεω
ε. 1 (ένα) ποστάρισμα στις 21/8/2007 για να πει κατι για τον Δανίδη και εσωτερική πληροφόρηση.
και μετά αρκετά για την προηγούμενη καλοκαιρινή μεταγραφική.
Τα συμπεράσματα δικά σας,
για τους μυημένους βέβαια πιο εύκολα (ο crocodile διάβασε βουλωμένο γραμμα )
crocodile : Φέρε μου τον 'έλεγχο' να σου βάλω 10

Ο Πανθρακικός είναι η ομάδα που όλοι αγαπάμε , το panthrax.gr είναι ίσως η καλύτερη ιδέα αθλητικού λόγου, αλλά όταν στήνεται το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο παύουν να υπάρχουν ελευθερίες όπως τις εννοώ εγώ, γιατί μερικοί είναι πιο ελεύθεροι από τους άλλους.
Η καταπάτηση του παραπάνω όρου του φόρουμ σύμφωνα με την δική μου κρίση, από εκεί που έγινε για παραπλάνηση και εξαπάτηση μου, είναι ο λόγος που πραγματικά αποχωρώ από το φόρουμ και θα'εκδίδομαι' όποτε το κρίνω στα blogs που είναι ελεύθερα ακόμα στην πόλη μας.

Η ώρα είναι 6 παρά τέταρτο και πάμε για δουλειά
Με φιλικούς αγωνιστικούς (ιντερνετικούς) χαιρετισμούς.

ΥΓ ..... Οι 'γλάστρες' θα πίνουν πάντα όλο το νερό.
.......Όποιο νερό κι αν τις ρίξουν ? μερικές ίσως όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: