Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

50 Τούρκοι βουλευτές στον Κέχρο ...... Hos geldiniz

Πενήντα Τούρκοι βουλευτές θα επισκεφθούν τον Κέχρο στις αρχές Αυγούστου για να παρευρεθούν στο πανηγύρι που μεταξύ άλλων θα έχει και αγώνες παραδοσιακής πάλης, στην ατζέντα τους είναι να συζητήσουν με νεολαίους για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Κόσμου του Επενδυτή"
Ε, και. Δεν πάνε να έρθουν και 150!! Είναι γνωστό πλέον ότι οι βουλευτές κοιτάνε μόνο τα "ψηφαλάκια" τους ακόμα και στην γείτονα χώρα. Μπορεί να βγάλουν και καμιά ανθελληνική κορώνα αλλά όλα αυτά είναι πασιφανές ότι γίνονται για εσωτερική τους κατανάλωση και αυτοπροβολή τους.
Εκείνο που πιθανότατα τους προβληματίζει είναι ότι η μουσουλμανική νεολαία της Ξάνθης και της Ροδόπης, φοιτά πλέον πολύ πιο εύκολα στα Ελληνικά πανεπιστήμια και χάνουν έτσι
συνάλλαγμα και το σημαντικότερο επιρροή. Επιρροή που λόγω παιδείας στους μουσουλμάνους που σπούδαζαν μέχρι πρόσφατα στην Τουρκία είχαν εύκολη. Έτσι είναι, η σχεδόν ελεύθερη πρόσβαση στην Ελληνική τριτοβάθμια επαίδευση τους χαλά τα σχέδια του παντουρκισμού στην παιδεία.
Με το καλό να έρθουν λοιπόν και να τους υποδεχθούμε και επίσημα για την τιμή που μας κάνουν. Ούτε κορώνες χρειάζονται από μέρους μας ούτε προσκόμματα για να δυσκολέψουμε την προσέλευσή τους. Είμαστε απόλυτα ελεύθερο κράτος και πρέπει να το δείξουμε. Δεν θέλω να σκέφτομαι την πιθανότητα να φέρει δυσκολίες το Υπουργείο εξωτερικών ή καποιος τοπικός αιρετός στην μετάβασή τους στον ορεινό όγκο....θα είναι νερό στον μύλο τους ....για να έχουν να λένε μετά τα δικά τους περί ανελευθερίας και να καταγγέλλουν σε διεθνείς οργανισμούς.
Κύριοι του "Κόσμου του επενδυτή" δεν χρειαζόμαστε ούτε πηχυαίους προκλητικούς τίτλους (αυτά περί "Αποβάσεων") καλύτερα να βρείτε άλλα τεχνάσματα για να πουλήσετε περισσότερα φύλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: