Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Διαφήμιση στα blog

  • Μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισα ότι θα μπορούσα να προσφέρω και τομέα της διαφήμισης-αγγελίας, αφού από ότι μαθαίνω και βλέπω με διαβάζουν αρκετοί.
  • Για όλους τους λόγους που βλέπουμε γύρω μας, οικονομική κρίση, "κανόνια", ακάλυπτες επιταγές, Τειρεσίας, μαγαζιά που μετά βίας μπορούν να πληρώσουν το ΤΕΒΕ τους ...... η σελίδα που διαβάζετε καθημερινά θα κάνει την προσφορά της στους νέους που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα.
  • ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση σε κάθε καινούργιο επαγγελματία που θα ανοίξει μαγαζί ή θα κάνει "έναρξη δραστηριότητας" στον Νομό Ροδόπης ή οπουδήποτε αλλού....
  • ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση σε κάθε νέο επιστήμονα (μηχανικό, γιατρό, δικηγόρο κλπ......) που βγαίνει στην βιοπάλη ανοίγοντας γραφείο στον Νομό Ροδόπης ή οπουδήποτε αλλού......
Όσοι από τους αναγνώστες της στήλης γνωρίζουν κάποιους νέους που τώρα ξεκινούν ή ξεκίνησαν πρόσφατα, ας τους ειδοποιήσουν για την αποστολή στοιχείων ....... Όνομα , διεύθυνση, τηλέφωνο, σκαναρισμένη κάρτα, φωτογραφία, και ότι είναι δυνατόν να φανεί χρήσιμο στην ανάρτηση της διαφήμισης-αγγελίας.
Η διαφήμιση θα γίνεται και στα δύο blog, karafatme.blogspot.com και karafatmesport.blogspot.com.
Την παραπάνω ανάρτηση θα ήθελα να την γράψω και στην Τουρκική Γλώσσα αλλά δεν την γνωρίζω. Αν κάποιος φίλος της στήλης μπορούσε να μου την αποστείλει μεταφρασμένη θα του ήμουν υπόχρεος.

e-mail επικοινωνίας ...... μόνο το karafatme@gmail.com

ΥΓ 1 ..... πριν την ανάρτηση θα παίρνω την σύμφωνη γνώμη του διαφημιζόμενου
ΥΓ 2..... αν o διαφημιζόμενος είναι άλλη ομάδα δεν με πειράζει .....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά φίλε, έχω πολύ καιρό να διαβάσω σε blogs μια τόσο απλή, τόσο ευνόητη και τόσο πρακτικά χρήσιμη ανάρτηση.
Ειλικρινά σε παραδέχομαι και λυπάμαι πολύ που δεν το έκανα εγώ. Θα το κάνω όμως!

ΑρχηγοςΟΥΛΑΜΟΥ είπε...

....μπραβο σου...μπραβο σου...μπραβο σου...